Låten ”Snored to Sleep” ska hjälpa folk som har svårt att somna. Med dagens stressade tillvaro är det många som har svårt att ”stänga ner”.

Vissa väljer att lyssna på ljudböcker, andra kanske löser korsord, men om inget hjälper, kan detta vara något för dig.

Sångaren Simon Webbe och den hyllade musikproducenten Aubrey Whitfield och PlayOJO slog ihop sina påsar och skapade en singel dels för välgörenhet, men även att hjälpa människor att somna.

Låten som heter ”Snored to Sleep”, ska få dig att sakta falla in i ett djupt slummer, med hjälp av snarkljud.

Ja, du läste faktiskt rätt, oftast störs man av snarkningar och ligger vaken på grund av dem, men de kan faktiskt vara lugnande.

Snored to Sleep

Låten kombinerar ljud från snarkande människor med en långsam melodi, låga frekvenser och en rytmisk repetitiv bas, allt för att sänka hjärtats och andningens frekvens.

Vetenskapliga studier har visat att det kan leda till minskad hjärnaktivitet, och därmed skapa den perfekta miljön för en god natts sömn, skriver mirror.

Överskottet från låten kommer att doneras till Hope2Sleep – en välgörenhetsorganisation som arbetar för att bekämpa sömnrelaterade hälsoproblem som sömnapnéer.

Sångaren Simon Webbe sade: ”Jag kunde aldrig tro att mina snarkar skulle bli till ett spår, men det har det!

Producenten Aubrey Whitfield tillade: ”Jag har jobbat med internationella artister och producerat hundratals kommersiella sånger, men har aldrig gjort ett spår med snarkningar.

”Från första början visste jag att det skulle bli en utmaning, men att mixa snarkningar är roligare än du tror!

Snored to Sleep – ska hjälpa dig att varva ner och somna

Låten finns på Apple Music, Spotify och Google Play. Dela gärna artikeln till dina vakna vänner!