En student käkade gratis på KFC under ett års tid genom att påstå att han var livsmedelsinspektör, utsänd från huvudkontoret för att kolla kvaliteten.

Den 27-årige mannen lyckades i sitt uppsåt genom att vara extremt övertygande, han bar fin kostym och anlände ofta i en limousine, som kördes av en vän som arbetade deltid som limousinförare.

Käkade gratis på KFC i ett år

Käkade gratis på KFC

Han lyckades lura personalen att ge honom gratis måltider genom att blippa ett ID-kort som sade ”huvudkontor”, så han kunde kontrollera att kycklingen höll måttet.

Mannen som inte blivit namngiven, har identifierats i lokala medier som student på ”University of KwaZulu-Natal” i Sydafrika.

Han lyckades lura olika KFC restauranger över hela Sydafrika och använde samma approach varje gång för att förse sig med hundratals gratis måltider, skriver metro.

En anställd på en av KFC restaurangerna sade till Xpouzar: ”När han kom gjorde vi alla vårt bästa för att imponera på mannen från ”huvudkontoret”.

käkade gratis på KFC

”Han var väldigt övertygande och självsäker, till och med kollegor från andra restauranger på KFC känner igen honom.

”När han kom in, rusade han till köket och kollade allt, gjorde anteckningar och bad sedan att få smaka på det han pekade på. ”Han har förmodligen arbetat på KFC förut, för han verkade känna till allt.”

Trots att han arresterats har han blivit hyllad som en hjälte för sin geniala taktik.

Den kenyanska journalisten Teddy Eugene delade storyn på Twitter, som genast fick gigantisk spridning.

Han måste verkligen gilla kyckling, men nu får han hålla tillgodo med fängelsemat, inte alls lika smarrigt…