Detta är den hjärtvärmande storyn om hunden Brody som besökte sin granne dagligen. Den 2-årige Sankt bernhardshunden vandrade över till sin 94-åriga granne Sally varje dag, och de utvecklade starka band till varandra.

Sally blev alltid glad över hans besök, och ägaren Eric Johnson tyckte bara att det var roligt och gladdes åt att Sally fick sällskap på ålderns höst.

Men en dag var Sally borta, hon hade flyttat till ett äldreboende. Sankt bernhardshunden Brody blev nedstämd och konfunderad. Hans favoritgranne var borta och han kunde inte förstå att hon flyttat och var borta.

Då bestämde de sig för att ta med sig Brody till äldreboendet och överraska Sally, som nu hunnit fylla 95 år. Det blev ett hjärtvärmande och känslosamt återseende, för både hunden och den gamla damen.

Hunden Brody som besökte sin granne dagligen

Wow, måste tillstå att jag blev tagen av filmen. Så underbart, ett möte mitt i vardagen som berör en på djupet. Talesättet ”hunden är människans bästa vän” besannas återigen. Glöm inte att dela deras värmande möte till dina vänner!