Den hemlösa hunden Buzu ville bara bli älskad – så en dag hände det

Den hemlösa hunden Buzu bodde i en kartonglåda när han räddades av organisationen ”Howl Of A Dog”, filmen är en uppdaterad version av räddningsvideon, det har nu gått 4 år sedan han adopterades.

Hunden Buzu tillbringade sina dagar med att vandra runt på gatorna sökandes efter kärlek, och på kvällen gick han till sitt lilla ”krypin” för att sova.

Organisationen försökte luska fram vem som ägde hunden, men ingen visste något och invånarna sa att han hade bott i området i drygt ett år.

När de kom tillbaka senare var t.o.m den gamla slitna filten borta. Efter att ha tillbringat så mycket tid på gatorna verkade han ha accepterat sitt öde, ett liv av oändlig ensamhet, alldeles övergiven.

Sov i en kartonglåda – helt övergiven i en kall värld

hunden Buzu

Sakta närmade de sig honom och kunde till slut hand om honom. Hans päls var full med loppor och han hade kala fläckar på nacken, ryggen och svansen.

Organisationen satte honom på en speciell medicinering och han fick regelbundet medicinska bad, men pälsen växte aldrig tillbaka på de drabbade områdena.

Hans tänder var extremt slitna på grund av felaktig kost som han troligtvis åt när han var hemlös. Buzu tillbringade ett år på Howl Of A Dog och adopterades sedan av en underbar familj från England.

Hunden Buzu gjorde allt för att bli älskad

Idag är Buzu en överlycklig hund som äntligen fick uppleva lycka och gemenskap, och framförallt, han var älskad…..