En gatukonstnär i brons har tagit nätet med storm, detta p.g.a hans söta hund. Har sett åtskilliga filmer på Youtube med gatukonstnär i silver, då speciellt från London, när jag letat efter någon rolig film att publicera, men inget går upp mot detta.

I alla storstäder finns det alltid gatukonstnärer som lockar nyfikna turister och lokalinvånare. Ibland är det kasst, ibland är det genialiskt, och ibland är det bara awwwwwww, som i detta fall.

Detta är den hjärtuppvärmande berättelsen om en ung gatukonstnär vid namn Yorge Luís Ruiz.

Den venezuelanska gatukonstnären har förfina sin konst sedan han för några år sedan flyttade till Fortaleza i Brasilien. Han har lagt sig till med ett speciellt nummer som gör att han sticker ut från mängden, och som gett honom ett globalt erkännande. Det är hans förtjusande affärspartner, hunden Jaspe.

Jaspe har blivit hans partner som följer sin ägare varje dag. Inte bara matchar hennes bruna päls Yorge´s bronsfärgade kostym, men hon är helt blickstilla under delar av uppträdandet.

När en video av duon publicerades på Twitter fick filmen 2,84M visningar. Detta i sin tur genererade massor av följare på hans instagramkonto cachorrinhaartista.

Gatukonstnär i brons tillsammans med sin kära Jaspe

Gatukonstnär i brons tillsammans med sin kära Jaspe
cachorrinhaartista

Har erövrat hela världen med sin hund och bronsfärg

Gatukonstnär
cachorrinhaartista

Det perfekta paret som slagit igenom stort

Gatukonstnär med sin kära Jaspe
cachorrinhaartista

Hunden Jaspe

Hunden Jaspe
cachorrinhaartista

Yorge Luís Ruiz med sin hund Jaspe

Gatukonstnären tillsammans med sin kära Jaspe
cachorrinhaartista

Entrevista tv Rede união – hoppas du kan portugisiska…

Glöm inte att dela det sköna paret till dina vänner!