Avslutar kvällen med 37 fantastiska vintagebilder. Det är 37 bilder från det förflutna, en helt annan era, där allt var analogt.

Jämfört med idag så gjorde de vissa saker väldigt annorlunda, men vissa saker går igen, som när de tog selfies vid bygget av Frihetsgudinnan.

Det är fascinerande att se hur livet gestaltade sig då, hur annorlunda det var. Om hundra år kommer människor att titta på bilder från idag och förbluffas över vår tidsepok.

En primitiv dusch på Zoo

En bild jag verkligen fastnade för var när man fotade lejonet för filmbolaget MGM, det rytande lejonet har man ju sett åtskilliga gånger, men aldrig hur det blev till.

Sedan finns det massa andra guldkorn, som när de visar hur man försäkrade sig om att en dubbeldäckare inte välter vid hård blåst, eller när pingvinskötaren duschar sina små vänner på zoo…

Det ”vetenskapliga” test med dubbeldäckaren skulle lätt platsat i det klassiska programmet trafikmagasinet, där var det ju någon bil som välte redan vid typ 30 km/h, minns inte om det var en Skoda eller så.

37 fantastiska vintagebilder som ger perspektiv på tillvaron

https://www.youtube.com/watch?v=NUOkL0uH4kA

Glöm inte att dela den magiska bildserien till dina vänner! De kommer definitivt att älska detta!